Uitponden? Ik niet! En toen toch wél

Les nummer één voor een particuliere vastgoedinvesteerder is: verkoop nooit je vastgoed. Nooit. En toch ga ik het doen, met pijn in mijn hart.

Valentine,Day,Template,,One,Handmade,Blue,Foam,Sheet,Stitched,Toy
Ebru Umar
Ebru Umar is journalist en hoofdredacteur van Overwaar.de

Vastgoed is een langetermijninvestering. Nooit zou ik verkopen. Nee, verkopen is voor mensen die er voor het geld inzitten, zei ik altijd. Voor mensen die niets geven om de zorg voor ‘mooi vastgoed’, laat staan om de levens die tussen die muren worden geleefd. Verkopen? Dat is voor de anderen.

En toch heb ik afgelopen weekend de knoop doorgehakt: ik ga uitponden.

Hoofd wint van het hart

 

Direct verder lezen?
Een jaar lang toegang voor maar 95 euro

Krijg onbeperkt toegang tot Overwaar.de en lees alles over wetgeving bij aankoop en verhuur, fiscaliteiten, het puntenstelsel en ervaringen van "de grote jongens".


Heb je al een account? Log in.