Negen fouten op een rij

Achteraf kun je erom lachen, op het moment zelf, sla je jezelf voor je kop. En toch zijn ze leerzaam: fouten. Lees en leer!

Closed,Up,Finger,On,Keyboard,With,Word,Learn,From,Mistakes

Dat ik tijdens de kredietcrisis niet heb omgebogen naar een team. Ik werkte altijd al met aannemers en onderhoudslui, maar wat ik bedoel is dat ik destijds aan de Zuidas had moeten gaan zitten en juristen had moeten aannemen, met verstand van al die compliance-regels die toen werden ingevoerd. Dan had ik veel meer kunnen lenen. En veel rijker kunnen zijn. Of ik ook gelukkiger zou zijn geweest, betwijfel ik. Robbert de Graaf

Ik erfde ooit twee huurders die in de vrouwenhandel zaten. Dat was bijzonder heftig, die ellende kreeg ik in huis; drogering en verkrachting. Kantonrechter erbij, 5 maanden huurachterstand. Toen ze vertrokken, bleek ook de koelkast verdwenen. Miranda Schellingerhout

Fout, tja, als je niéts doet weet je zeker dat het niet verkeerd gaat… Onlangs kocht ik een restaurant, dat kwam in een pakketje met twee woningen. Leek me interessant, er was toen ook weinig te koop, maar het is gewoon echt lastiger om daarvoor een huurder te vinden. Fred van den Berg

We hadden eens pech met een slechte huurder. Die was helaas niet helemaal in orde en schreeuwde de boel bij elkaar. Vond de buurt niet fijn, en ik zat in Den Haag, op afstand. Maar dat wist ik ook niet van tevoren. Paul Nieuwenhuijsen

 

Schrijf je in en lees direct verder

Met jouw gratis Overwaar.de account weet jij als vastgoedliefhebber precies waar je rekening mee moet houden bij de aankoop en verhuur van vastgoed. Daarnaast ontvang je twee keer per week het laatste nieuws over investeren in woningen in je inbox.


Heb je al een account? Log in.