Nederland is niet meer interessant

Nieuwe, strenge regels maken het particuliere vastgoedbeleggers lastig, zo niet onmogelijk om huizen te verhuren. Arash Mashadi vertelt hoe hij 2023 voor zich ziet.

221129-arash-meshadi-5786-scaled
Ebru Umar
Ebru Umar is journalist en hoofdredacteur van Overwaar.de

‘Van huis uit ben ik bouwkundig ingenieur, ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Het was crisis, de bouwprojecten stonden stil en er was geen behoefte aan technisch ingenieurs of tekenaars. Ik ben toen maar in de beveiliging gaan werken en heb callcenterwerk gedaan, gewoon omdat ik wilde werken. En ik had een visie: werken, sparen en een pandje kopen. Mijn doelstelling was investeren in vastgoed. Ik werkte het klokje rond, kocht mijn kleding bij Bristol en nam altijd boterhammen mee naar mijn werk.’

‘Tijdens de crisis kocht ik in 2013 mijn eerste woning: 163 m3 in het Laakkwartier. Mensen vonden het troep, maar ik zag de potentie, zo dicht bij de Haagse Hogeschool. Uiteindelijk heb ik het verkocht omdat er te veel achterstallig onderhoud was. Zo kocht ik ook een appartementje in Rijswijk wat niemand wilde hebben. Je ziet het of je ziet het niet, en ik zag er wel wat in.’

Pensioen

 

Schrijf je in en lees direct verder

Met jouw gratis Overwaar.de account weet jij als vastgoedliefhebber precies waar je rekening mee moet houden bij de aankoop en verhuur van vastgoed. Daarnaast ontvang je twee keer per week het laatste nieuws over investeren in woningen in je inbox.


Heb je al een account? Log in.