Hé hallo huurder: Sari Maikels

Sari Maikels werkt freelance als graphic designer en huurt nu haar 25e (!) huurhuis. Heel bewust, ze wil niets liever.

The,Calendar,25th,Day,Of,The,Month,Is,Circled.,A
Tjeerd Langstraat
Tjeerd Langstraat is freelance journalist

Halló huurder! Waarom en sinds wanneer huur je?

Al sinds mijn zestiende huur ik. Inmiddels woon ik op mijn vijfentwintigste officiële adres. In eerste instantie huurde ik omdat ik niet kon kopen. Nu sta ik er financieel een stuk beter voor, maar zijn de huizenprijzen weer zo hoog dat wat ik kan lenen bij de bank niet toereikend zou zijn voor een koophuis. 

Je vijfentwintigste huurhuis… hoe dat zo, waarom verhuis je zo vaak? En waar huur je nu?

 

Direct verder lezen?
Een jaar lang toegang voor maar 95 euro

Krijg onbeperkt toegang tot Overwaar.de en lees alles over wetgeving bij aankoop en verhuur, fiscaliteiten, het puntenstelsel en ervaringen van "de grote jongens".


Heb je al een account? Log in.