Fabels over de woningmarkt: ‘je lijdt aan het Robin Hood Syndroom’

Een simpele post op Linkedin over uitponden, mondt uit in waanzinnige reacties. Tijd om de fabels van repliek te dienen.

Gifts,Can,Cost,A,Lot,Of,Money.,What,Is,Better

Ebru Umar
Ebru Umar is journalist en hoofdredacteur van Overwaar.de

‘U moet uw morele kompas bijstellen’ stond onder een post op Linkedin toen ik meldde met pijn in mijn hart tot uitponding over te gaan. De stortvloed aan haat en negativiteit die ik over mij heen kreeg, bleek in vier categorieën in te delen:

1. Je bent een huisjesmelker, 2. Je lijdt aan het Robin Hood syndroom, 3. Je krijgt tips hoe je geld kunt verdienen en (of de vierde categorie speciaal voor vrouwen is, durf ik niet te zeggen maar ik gok van wel): je bent een amateur die niet weet hoe de regels in elkaar zitten. Vandaag de categorie: Robin Hood in Dubai.

 

Schrijf je in en lees direct verder

Met jouw gratis Overwaar.de account weet jij als vastgoedliefhebber precies waar je rekening mee moet houden bij de aankoop en verhuur van vastgoed. Daarnaast ontvang je twee keer per week het laatste nieuws over investeren in woningen in je inbox.


Heb je al een account? Log in.